Hvem bor i House of Dreams?

I dag bor det 25 barn i House of Dreams som vi har hentet fra slummen i samarbeid med det filippinske barnevernet (DSWD). Dette er ikke en institusjon, men et hjem der barna vokser opp i trygge omgivelser og får god omsorg!

Se flere bilder fra House of Dreams             

Alle gatebarn og de fleste foreldreløse har et uverdig liv. De lever ofte av å stjele, og de er hele tiden svært utsatt for fare, overgrep og mishandling.

Det er ikke sympati eller tanken som teller for disse barna, kun handling, og det er dette hva House of Dreams gjør for dem. Hele driften av barnehjemmet blir økonomisk dekket av organisasjoner,private og bedrifter fra Norge.

Vi sørger for at alle får nødvendig kosthold,helsestel,medisiner og tannlegetjenester, klær,god omsorg og tilgang til skole. Vi gir dem en sjanse til å finne sin egen fremtid!

Hvis din skole eller klasse ønsker å bli med oss, kanskje dere kan starte en innsamlingsauksjon. Vi vil sende dere en rapport med bilder hver måned, om livet I huset og hvordan vi har det på skolen vår.

Velkommen til Young Life Familien!

Fortell gjerne andre om oss:

Din e-mail
Ditt navn
Din mottakers e-mail

Young Life Foundation er medlem av innsamlingskontrollen i Norge. Dette gir deg som vår støttespiller en trygghet at alle innsamlede og donerte midler blir forvaltet etter sunne norske og demoktatiske hensikter som Young Life har forpliktet seg til og de innbetalte midler blir således sikret å gå til det formålet som Young Life Foundation har oppgitt.